فیبر سویا و کاربرد آن در صنایع غذایی

فیبر سویا و کاربرد آن در صنایع غذایی

مواد اولیه شیمیایی

الیاف سویا عمدتاً از موادی تشکیل شده است که توسط آنزیم های گوارشی انسان غیر قابل هضم هستند. به طور کلی این مواد شامل کربوهیدرات های ماکرومولکولی از جمله سلولز، پکتین، زایلان، مانوز و غیره می باشند.

اگرچه فیبر رژیمی نمی تواند هیچ ماده مغذی را برای جذب بدن فراهم کند اما کارکرد فیزیولوژیکی آن برای بدن انسان مهم است. فیبرهای خوراکی به طور قابل توجهی سطح کلسترول پلاسما را کاهش داده، عملکرد دستگاه گوارش و سطح انسولین و سایر عملکردها را تنظیم می کند.

این محصول با استفاده از آخرین فناوری ها، از دیواره های سلولی در برگ های دانه های سویا از فیبر خوراکی استخراج شده از گالاکتومانان، زایلان و مانان به دست می آید. متشکل از فیبر غذایی خالص طبیعی محلول در آب و فیبر نامحلول هستند و دارای تعدادی عملکرد فیزیولوژیکی می باشند. فیبر رژیمی سویا از ماتریکس پیچیده فیبر نامحلول، فیبر محلول و پروتئین تشکیل شده است. مواد اولیه شیمیایی

آن را برای بهبود و تقویت حرکت روده ها، بهبود عملکردهای گوارشی و رقیق کردن غلظت مواد سمی و خطرناک در سیستم روده مورد استفاده قرار می دهند. همچنین برای محافظت در برابر سرطان روده بزرگ نیز استفاده می شود و می تواند به کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب کمک کند.

اگرچه این فیبر فاقد ارزش تغذیه ای است اما مصرف آن برای سلامت انسان ضروری است؛ به طوری که به عنوان «هفتمین ماده مغذی بدن انسان» شناخته می شود.

 

با مشاوران ما تماس بگیرید.

فروشگاه آنلاین مواد شیمیایی.

نظر بدهيد

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اینستاگرام

قادر به برقراري ارتباط با اينستاگرام نيست.

مجموعه ها

بایگانی

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • شناسۀ محصول
  • امتیاز
  • قيمت
  • موجودی
  • دسترسی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیح
  • محتوا
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه